Værksteder

Adresser på værksteder

Hvor arbejder vi?

Kolding Billedskoles fysiske rammer dækker over lån af lokaler i Nicolai for børn, Trappergården ved Trapholt samt billedkunstlokaler på folkeskoler.

Billedskolens tilgang til lokaler vil løbende være under udvikling med det mål for øje at give eleverne rum for fordybelse og eksperimenter samt mulighed for fælles og individuelle projekter.

I Billedskolen vil der være mulighed for at sidde ved et bord, stå ved staffeli, ligge på græsplænen og tegne naturen eller vandre en tur i byen og udforske byrum og arkitektur.

Trappergården - bindingsværkshuset i Trapholts have:

Æblehaven 23

6000 Kolding

Parkering ved Trapholt - VIGTIGT:

Da museet lukker med bomme til parkeringspladsen på bestemte tidspunkter af dagen,

er det VIGTIGT, at man parkerer UDENFOR Trapholts parkeringsplads ved aflevering/afhentning.

Du er meget velkommen til at parkere i p-båsene på vejen, inden man kører ind på Trapholts egen parkeringsplads.

Værkstedet i Nicolai - indgang via galleriet til højre for Nicolai for børn:

Skolegade 2C

Billedskolen i Vamdrup:

Vamdrup Skole/SFO

Østergade 80

6580 Vamdrup

Billedskolen i Vonsild:

Vonsild Skole

Catolhavegyden 21

Billedskolen i Lunderskov:

Kongsbjergskolen

Reinholdts Bakke 29