Hvad skal du huske?

Mødetid:

Da undervisningen starter med et fælles oplæg, er det vigtigt, at eleverne møder til tiden.
Det er også vigtigt, at eleven kan blive til undervisningen slutter.

Afbud:

Venligst meld afbud til Billedskolen, hvis eleven er væk fra undervisningen eller er nødt til at gå før en enkelt gang. Enten til underviseren gangen før eller til

Parkering ved Trapholt - VIGTIGT:

Da museet lukker med bomme til parkeringspladsen på bestemte tidspunkter af dagen,

er det VIGTIGT, at man parkerer UDENFOR Trapholts parkeringsplads ved aflevering/afhentning.

Du er meget velkommen til at parkere i p-båsene på vejen, inden man kører ind på Trapholts egen parkeringsplads.

Bybusser til Trappergården v/ Trapholt:

Bybustider opdateres snarest. Stå af ved Lyshøjskolen og gå ned til Billedskolen, der ligger bag ved Trapholts hvide parkmure. Billedskolen holder til i det hvide bindingsværkshus, Trappergården.

Madpakke og malervenligt tøj:

Det er en god idé, at medbringe en lille madpakke og noget vand til pausen og at have tøj på, der kan tåle et par malerpletter.