Personale

Ditte Andreasen
Underviser
Jeg er illustrator og uddannet på Designskolen Kolding og Academy of Fine Art and Design i Bratislava. Siden har jeg arbejdet som freelance illustrator, som printdesigner og som underviser på Vejle Design og Kunstskole og på billedskolen i Børnekulturhuset Fyrtøjet i Odense. Mine grundhold vil møde en god blanding af traditionel tegne- og maleundervisning og mere fabulerende og eksperimenterende opgaver.

Hannah Jefsen
Underviser
Jeg er uddannet designer fra Designskolen Kolding, har gået på Kunstskole på Ærø, Freie Kunstschule Stuttgart, er kunstpædagog og har arbejdet i mange år som sådan.

Betina Lund Drescher
Underviser
Jeg er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding.

Ann Køhrsen
Underviser
Jeg er uddannet pædagog og kunstpædagog i Kolding og arbejder som børnehaveklasseleder og billedkunstlærer. Derudover har jeg undervist voksne i eksperimenterende billedkunst/mixed media. Da jeg selv er begejstret for at male, søger jeg ofte inspiration/udvikling på diverse kurser. Som kunstpædagog er det min "kæphest", at der i min undervisning er plads til det eksperimenterende element. Eleverne på mit grundhold vil arbejde med forskellige materialer og teknikker. De vil møde både den flade billedkunst og den rummelige formgivning.

Lene Kersting
Underviser
Jeg er keramisk designer og uddannet fra Designskolen Kolding og har i en periode studeret på Icelandic college of art and crafts.
Siden har jeg arbejdet på LEGO, kreeret keramik - www.lenekersting.dk - Keramisk design, undervist og været kursusleder på Askov Højskole, Vejen billedskole og Kolding billedskole.

Anne-Mette Tange Veien
Underviser
Jeg læser i øjeblikket på Kunstakademiet i Århus og underviser også på billedskolen i Fredericia. Ellers er jeg uddannet folkeskolelærer (billedkunst) og har arbejdet som lærer en del år. De seneste ni år har jeg arbejdet som underviser og formidler hos Vejle Museerne med hovedvægt på kunstmuseet og Vingsted historiske værksted.