Sommerbilledskole på Trappergården i Trapholts have

Sommerbilledskole 2018

Trappergaarden

Uge 27 og 32 kl. 9 - 14

Årets Sommerbilledskole på Trappergården. Mange glade elever vil få farveklatter på albuerne, når de med hiv og sving går i gang med deres værker.

Igen i år vil elever i alderen 7 - 15 år udforske, udfordre, lege og eksperimentere med billedkunsten ude og inde.

I de skønne omgivelser i Trapholts have er der plads til kreative udfoldelser og højt til loftet eller himlen, når der skal tænkes nye og kunstneriske tanker. Trappergårdens værksteder danner rammerne for fem dejlige dage foran staffeliet, på græsplænen, eller hvor undervisningen nu kan tænkes at finde sted.

Uge 27 - tilmeld dig her

Tid: Mandag d. 2. juli - fredag d. 6. juli 2018 kl. 9-14.

Fernisering: Fredag kl. 13.40-14.00 vil der være fernisering i værkstederne på Trappergaarden for familie og søskende.

Sted: Trappergården – i Trapholts have, Æblehaven 23, 6000 Kolding

Pris: 900 kr. Tilmelding er bindende.

Husk madpakke og tøj, der kan tåle at få et par pletter.

Aflevering/afhentning på de skrå parkeringspladser udenfor Trapholts parkeringsplads.

Uge 32 - tilmeld dig her

Tid: Mandag d. 6. august - fredag d. 10. august 2018 kl. 9-14 .

Sted: Trappergården – i Trapholts have, Æblehaven 23, 6000 Kolding

Pris: 900 kr. Tilmelding er bindende.

Husk madpakke og tøj, der kan tåle at få et par pletter.