Info om tilmelding

Hvordan tilmelder du dig:

Alle børn og unge fra 1. til 9. klasse i Kolding Kommune kan tilmelde sig hold på Billedskolen Nicolai.

Alle tilmeldinger til Billedskolen foregår elektronisk på Kolding Kommunes Netbutik.

Du tilmelder dig og betaler for kurset med det samme.

Du vil få en kvittering fra Netbutikken, når din betaling er registreret, og en velkomstmail fra Billedskolen, når dagen for holdstart nærmer sig.

Tilmeldingen er bindende.

Elever fra 1. til 9. klasse pris pr. sæson: 700 kr.

Inklusiv i prisen er:

Alle materialer

Et Juniorkort, der giver gratis adgang til Trapholt for 1 barn + 1 voksen i den sæson, man går på Billedskolen Nicolai.

Tilmeldingen gælder for en sæson:

Forårssæson: Jan/feb til maj/jun.

Efterårssæson: Aug/sept til nov/dec.

Bemærk: Nuværende elever, der ønsker at fortsætte på Billedskolen, skal tilmeldes igen og kan regne med optagelse, indenfor den tidsfrist, der bliver angivet på sæsonprogrammet.

Elever, der ikke optages, kan kontakte billedskolen og forespørge på ledige pladser på mail

Der er mulighed for en gratis prøvegang. Der er tilmelding efter først-til-mølle princippet. Du kan tilmelde dit barn ved betaling gennem Kolding Kommunes Netbutik.